Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Hitelügyintézés

A hitel fontos része életünknek, céljaink elérésében nagy szerepet tölt be. Nincs olyan cél, amire ne lehetne hitelt felvenni, és abból megvalósítani.

Viszont a célok az élethelyzetünktől függően változhatnak, és ezt a tényezőt, soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, bármilyen hitel felvételnél. Egy rossz hitel esetén a körülmények eltéríthetnek minket a céljaink megvalósításától.

Minden esetben a megfelelő célra a megfelelő hitelt kell megtalálni, egy olyan piacon, ami folyamatosan változik, bővül. A mi munkánk pontosan erről szól, hogy az Ön számára megtaláljuk a céljainak legoptimálisabb hitel konstrukciót (megversenyeztetjük az ügyfél igényeit a legtöbb banknál), majd segítsünk kiválasztani az ügyfél igényeinek, céljaink leginkább megfelelőt, és a hitel elérésében is aktív szerepet vállalunk.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, kattintson IDE, vagy regisztráljon ITT.

Fórum

Témák Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Hitelügyintézés 3 db 2011.10.21.
Opció:

határidős ügylet, amelyik alapesetben feljogosítja tulajdonosát, hogy - attól függően, hogy vételi vagy eladási opcióról beszélünk - meghatározott árfolyamon megvegyen/eladjon egy értékpapírt. A jogosult mindennek fejében opciós díjat fizet a tranzakció kötelezettjének, aki viszont ennek fejében köteles teljesíteni, amennyiben az opció tulajdonosa él vételi/eladási jogával (a vételi opciót call opciónak, az eladásit put opciónak is hívjuk).

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Kötelező biztosítás, Casco biztosítás, Utasbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Felelősségbiztosítás,
Életbiztosítás, Vegyesbiztosítás, Betegségbiztosítás, Balesetbiztosítás, Egészségbiztosítás,